WITGOEDDOZEN

Canpak Ambalaj is al jarenlang succesvol in het produceren van kleurrijke dozen voor moeilijk te verpakken producten zoals witgoed en handdoekverwarmers. Het is een belangrijke leverancier van hoofdverpakkingen voor toonaangevende witgoedbedrijven in ons land. Met behulp van hoogwaardig karton en verpakkingstechnieken zoals sıvamalı (opgerolde) verpakkingen, en met de voordelen van een grote offset-drukpers, kan Canpak Ambalaj ruime witgoeddozen (koelkastdozen, wasmachinedozen, vaatwasserdozen en oven-/fornuisdozen) en handdoekverwarmerdozen produceren die zowel van hoge kwaliteit als kleurrijk zijn.

REINIGING- EN HUISHOUDELIJKE SECTOR

Met een zeer uitgebreid assortiment aan drukmachines is Canpak Verpakking een belangrijke speler in de sector als het gaat om de productie van zware en omvangrijke witgoeddozen en technologiedozen.

DETERGENT- EN REINIGINGSKISTEN

Met de detergentdozen die we produceren voor de reinigingsmiddelen, die een belangrijke rol spelen in de schoonmaaksector, leveren we zowel op de wereldwijde als lokale markt.

SPEELGOEDDOZEN

Speelgoeddozen zijn een van de gebieden waar verpakkingen echt opvallen. De speelgoedindustrie laat zien hoe belangrijk het is om de juiste verpakking te kiezen die opvalt in de schappen en waarde toevoegt aan het product, evenals direct invloed heeft op het verkoopvolume.

RESERVEONDERDELEN DOZEN

Speelgoeddozen zijn een van de gebieden waar verpakkingen het meest opvallen. De speelgoedindustrie laat zien hoe belangrijk het is om de juiste verpakking te kiezen die opvalt in de schappen, omdat het waarde toevoegt aan het product en rechtstreeks van invloed is op de verkoopvolume.

DOZEN VOOR TECHNOLOGIEPRODUCTEN EN KLEINE HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Met de integratie van technologie in ons dagelijks leven is de verpakking van technologieproducten ook steeds belangrijker geworden.