Shelf-Ready Packaging (SRP)

De manier waarop een product wordt gepresenteerd, speelt een belangrijke rol in marketing. Terwijl de primaire functie van SRP, oftewel rafa hazır ambalaj, is om het product te beschermen tegen externe factoren, wordt het tegenwoordig ook gebruikt als een instrument om marketingactiviteiten te verbeteren en de verkoop te stimuleren. Verpakking is een van de meest effectieve tools voor aankoopbeslissingen. SRP zorgt ervoor dat uw producten op een juiste manier naar de winkel worden gebracht en goed gepresenteerd worden op de schappen. Bij Canpak Ambalaj ontwerpen we al onze rafa hazır ambalajlar (SRP) in overeenstemming met de supply chain en het schapplaatsingsproces, en we presenteren ze met sterke visuele codes die de klant aanspreken.

VOEDSEL DOZEN

Canpak Ambalaj, dat een BRC-certificaat van AA-kwaliteit heeft en elk jaar wordt geauditeerd, bedient al jarenlang de voedselsector door chocoladedozen en Turkse lekkernijdozen te produceren.

FRUIT- EN GROENTEBOXEN

Gelamineerde dozen zijn tegenwoordig een must geworden voor verse en gedroogde fruit- en groentesoorten, met enkelwandige en dubbelwandige golfkartonnen dozen. Deze dozen zijn de meest gevraagde verpakkingsoplossing

PIZZA DOZEN

Canpak Packaging, dat pizzadozen produceert met hoogwaardige kleurendruk, biedt zowel ontwerpoplossingen als verschillende opties om visueel de concurrentie voorbij te streven en een bedrijfsidentiteit te verkrijgen.

DRANKDOZEN

De drinkdozen die geproduceerd worden door Canpak Packaging bieden duurzaamheid met vochtbestendige kartonnen opties, terwijl ze de beste oplossing bieden met kwaliteit en superieure ontwerpen.

CONFECTIE, BISCUITS EN CHOCOLADE DOZEN

Het punt waar de zoetwaren, koekjes en chocoladeproducten, een van de belangrijkste pijlers van de voedingssector, voor het eerst in aanraking komen met de klant op het schap, is de verpakking.