PIZZA DOZEN

Canpak Packaging, dat pizza dozen maakt met hoogwaardige kleurendruk, biedt zowel ontwerpoplossingen als verschillende opties om visueel te concurreren en een bedrijfsidentiteit te verkrijgen. Er worden pizza dozen geproduceerd die voordelig zijn voor logistiek door het product een geschikte weerstand te geven, en in de maat en het ontwerp dat u wenst. Door materialen te gebruiken die zowel geschikt zijn voor verpakkingsdiensten als bestand zijn tegen olie en vocht, heeft Canpak Packaging milieubewuste productie als principe aangenomen. Als u uw concurrenten wilt overtreffen met een kleurrijke pizzadoos, is Canpak Packaging de juiste keuze voor u.

VOEDSEL DOZEN

Canpak Ambalaj, dat een BRC-certificaat van AA-kwaliteit heeft en elk jaar wordt geauditeerd, bedient al jarenlang de voedselsector door chocoladedozen en Turkse lekkernijdozen te produceren.

FRUIT- EN GROENTEBOXEN

Gelamineerde dozen zijn tegenwoordig een must geworden voor verse en gedroogde fruit- en groentesoorten, met enkelwandige en dubbelwandige golfkartonnen dozen. Deze dozen zijn de meest gevraagde verpakkingsoplossing

DRANKDOZEN

De drinkdozen die geproduceerd worden door Canpak Packaging bieden duurzaamheid met vochtbestendige kartonnen opties, terwijl ze de beste oplossing bieden met kwaliteit en superieure ontwerpen.

CONFECTIE, BISCUITS EN CHOCOLADE DOZEN

Het punt waar de zoetwaren, koekjes en chocoladeproducten, een van de belangrijkste pijlers van de voedingssector, voor het eerst in aanraking komen met de klant op het schap, is de verpakking.