REINIGINGS- EN KLEINE HUISHOUDELIJKE APPARATEN DOZEN

Met een uitgebreid assortiment aan drukmachines is Canpak Ambalaj al jarenlang een onmisbare speler in de productie van grote en zware witgoedverpakkingen en technologieverpakkingen. Naast de dozen voor technologische keukenapparatuur produceert ons bedrijf ook verpakkingen voor keukengerei zoals potten en pannen, evenals verpakkingen voor serviesgoed. Met een supergrote offsetdrukmachine heeft Canpak Ambalaj een belangrijke productiecapaciteit in de verpakkingsindustrie en produceert het al jarenlang verpakkingen voor producten zoals wapens en reserveonderdelen, dankzij het ervaren team en de hoogwaardige materialen die gebruikt worden voor een sterke duurzaamheid.

REINIGING- EN HUISHOUDELIJKE SECTOR

Met een zeer uitgebreid assortiment aan drukmachines is Canpak Verpakking een belangrijke speler in de sector als het gaat om de productie van zware en omvangrijke witgoeddozen en technologiedozen.

DETERGENT- EN REINIGINGSKISTEN

Met de detergentdozen die we produceren voor de reinigingsmiddelen, die een belangrijke rol spelen in de schoonmaaksector, leveren we zowel op de wereldwijde als lokale markt.

SPEELGOEDDOZEN

Speelgoeddozen zijn een van de gebieden waar verpakkingen echt opvallen. De speelgoedindustrie laat zien hoe belangrijk het is om de juiste verpakking te kiezen die opvalt in de schappen en waarde toevoegt aan het product, evenals direct invloed heeft op het verkoopvolume.

RESERVEONDERDELEN DOZEN

Speelgoeddozen zijn een van de gebieden waar verpakkingen het meest opvallen. De speelgoedindustrie laat zien hoe belangrijk het is om de juiste verpakking te kiezen die opvalt in de schappen, omdat het waarde toevoegt aan het product en rechtstreeks van invloed is op de verkoopvolume.

DOZEN VOOR TECHNOLOGIEPRODUCTEN EN KLEINE HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Met de integratie van technologie in ons dagelijks leven is de verpakking van technologieproducten ook steeds belangrijker geworden.