BISCUIT / NOTEN / SUIKERKLONTJES DOZEN

De doosverpakking is het eerste contactpunt tussen snoep en koekjesproducten en de klant op het schap, en het is een van de belangrijkste pijlers in de voedingssector. Met een machinepark uitgerust met geavanceerde technologieën produceert Canpak Ambalaj al jarenlang doosverpakkingen voor de koekjes-, snoep- en jelly-industrie. Dankzij de ervaren teams op het gebied van R&D en grafisch ontwerp, bieden wij visuele verschillen, speciale effecten en innovatieve oplossingen om uw waardevolle producten opvallend te presenteren in deze zeer competitieve sector. Canpak Ambalaj heeft een belangrijk marktaandeel in niet alleen koekjes- en snoepverpakkingen, maar ook in kubusvormige suikerklontjes en notenverpakkingen. We produceren voedselverpakkingen zowel voor de binnenlandse als buitenlandse markten. Om de verkoopkracht van uw merk te vergroten in kubusvormige suikerklontjes en notenverpakkingen, waar vergelijkbare producten op de schappen te vinden zijn, kiest u voor de doosverpakking van Canpak Ambalaj, die uw producten een hoge toegevoegde waarde zal geven.

VOEDSEL DOZEN

Canpak Ambalaj, dat een BRC-certificaat van AA-kwaliteit heeft en elk jaar wordt geauditeerd, bedient al jarenlang de voedselsector door chocoladedozen en Turkse lekkernijdozen te produceren.

FRUIT- EN GROENTEBOXEN

Gelamineerde dozen zijn tegenwoordig een must geworden voor verse en gedroogde fruit- en groentesoorten, met enkelwandige en dubbelwandige golfkartonnen dozen. Deze dozen zijn de meest gevraagde verpakkingsoplossing

PIZZA DOZEN

Canpak Packaging, dat pizzadozen produceert met hoogwaardige kleurendruk, biedt zowel ontwerpoplossingen als verschillende opties om visueel de concurrentie voorbij te streven en een bedrijfsidentiteit te verkrijgen.

DRANKDOZEN

De drinkdozen die geproduceerd worden door Canpak Packaging bieden duurzaamheid met vochtbestendige kartonnen opties, terwijl ze de beste oplossing bieden met kwaliteit en superieure ontwerpen.