HET PREPRESS PROCES

Prepress is een term die wordt gebruikt in de druk- en uitgeverijsector voor de procedures en processen die plaatsvinden tussen het maken van de druklay-out en de uiteindelijke vorming van de verpakking. Het prepress-proces, inclusief grafisch ontwerp, wordt ook wel desktoppublishing genoemd. Bij Canpak Packaging omvat desktoppublishing processen zoals het maken van een snijtekening, het samenstellen van de afbeeldingen op de snijtekening, het opmaken, kopiëren en bewerken, het maken van prepress-markeringen, het aanbrengen van prepress-kleurcorrecties, het maken van prototypes, bewerken, het maken van drukplaten en het maken van snijmallen.

Canpak Packaging is uitgerust met de nieuwste technologieën die voldoen aan de prepress-behoeften van haar klanten en de nieuwste ontwikkelingen in de branche weerspiegelen. Canpak maakt gebruik van software van het hoogste niveau voor fotoreproductie, zoals Illustrator, Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Acrobat en CorelDRAW. Daarnaast biedt het prepress-voorbereidingsteam van Canpak Packaging haar klanten een state-of-the-art plotter om snel feedback te geven op hun prototyping-behoeften.

Met de bijdrage van onze R&D- en grafische afdelingen voltooien we alle voorbereidingen voor het drukken om ervoor te zorgen dat het verloop van het werk aan de dozen gezond verloopt. Nadat het werk aan de klant ter goedkeuring is voorgelegd, wordt al het werk en de goedkeuringen gestart onder toezicht van ons kwaliteitsteam met het gedetailleerde werk van onze prepress-afdelingen.

Om u de hoogste printkwaliteit te bieden, maakt Canpak Packaging gebruik van de nieuwste technologie CTP-apparaten (Computer-to-Plate) in de voorbereiding.

Deze state-of-the-art CTP-apparaten worden gebruikt voor het maken van de drukplaten die nodig zijn voor de hoogwaardige print. We kunnen drukplaten maken met een resolutie tot 2.400 DPI, zodat zelfs de fijnste details in uw print behouden blijven.