ONZE CERTIFICATEN, DUURZAAMHEID EN MILIEUVRIENDELIJKE PRODUCTIE

Met zowel de zakelijke activiteiten die we uitvoeren binnen onze organisaties als de seminars die we ontvangen van expertadviesbureaus, hechten we belang aan de training van alle afdelingen en productiemedewerkers. Met trainingen over uiteenlopende onderwerpen, van duurzaamheid tot milieubewustzijn, van effectieve en efficiënte productie tot arbeidsveiligheid, dragen we bij aan de sectorale en visionaire ontwikkeling van ons personeel. Als bedrijf met een FSC-certificaat hechten we belang aan milieuvriendelijke productie, naast andere kwaliteitscertificaten.

Als Canpak Packaging bieden we onze klanten een volledig geïntegreerde faciliteit, uitgerust met state-of-the-art technologie en onze 20 jaar ervaring in offset bedrukte vouwdozen en litho gelamineerde dozen. Als Canpak Packaging produceren we hoogwaardige doosverpakkingen voor de offset bedrukte doosbehoeften van onze klanten, als resultaat van een betrouwbaar en stabiel productieproces dat in overeenstemming is met ISO-normen. Hieronder vindt u een overzicht van al onze huidige certificaten voor uw beoordeling.

Hoge wereldwijde normen voor voedselveiligheid met BRC

BRCGS is een toonaangevende organisatie die wordt gebruikt door 29.000 gecertificeerde leveranciers in meer dan 130 landen en die tot doel heeft consumenten te beschermen. Het doel van het BRC-certificaat is het creëren van een kader dat internationaal erkende voedselstandaarden omvat en het ontwikkelen van voedselveiligheid ondersteunt. De door BRC bepaalde normen garanderen kwaliteit, veiligheid en standaardisatie van operationele criteria en zorgen voor bescherming van de eindconsument. Alle gekwalificeerde voedselproducenten die het belang van het BRC-certificaat kennen, geven de voorkeur aan Canpak Packaging, dat een AA-certificering heeft behaald.

Een duurzame toekomst met FSC®

FSC® staat voor International Forest Stewardship Council®, een organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer op wereldwijde schaal. Het doel van de FSC®-organisatie is om ervoor te zorgen dat bosbronnen over de hele wereld correct worden beheerd. Ze definiëren methoden, stellen normen op en controleren en bewaken of deze normen worden toegepast door alle organisaties binnen de bosindustrie wereldwijd, via onafhankelijke en geaccrediteerde instanties.

Canpak Packaging streeft ernaar om producten van bosherkomst te gebruiken die bestaan uit gecertificeerd, goed beheerd hout. Deze producten worden vervaardigd zonder vermenging met niet-gecertificeerde bosproducten in welk stadium van de toeleveringsketen dan ook, binnen het kader van de FSC® Audit Chain. Met een huidig FSC®-certificaat is Canpak Packaging een van de belangrijke producenten van offset bedrukte dozen, zowel op de binnenlandse markt als daarbuiten.

Milieubewuste producten met ISO 14001

Canpak Packaging zet zich in voor het beschermen, verbeteren en respecteren van het milieu. Dit certificaat betekent dat we voldoen aan alle wetten en regelingen op het gebied van milieu en dat we een bedrijfsvoering hebben die gevoelig is voor het milieu. Het ISO 14001 Milieumanagementcertificaat is de bevestiging van de vele activiteiten die Canpak Packaging dagelijks uitvoert. Verpakkingsinstellingen met een ISO 14001-certificering streven ernaar de compatibiliteit van hun klanten met lokale en wereldwijde regelgeving te bereiken, evenals het verminderen van risico’s voor het milieu.

Consistente hoge kwaliteit met ISO 9001

Deze norm is gebaseerd op een reeks kwaliteitsmanagementprincipes, zoals klantgerichtheid, procesbenadering, continue verbetering en motivatie van het topmanagement. Het implementeren van ISO 9001 kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat onze klanten consistente, hoogwaardige producten en diensten van ons kopen.

Maatschappelijk verantwoorde leverancier met ISO 45001

ISO 45001 biedt een kader voor het bevorderen van een regelmatig en efficiënt gezondheids- en veiligheidsbeheer voor organisaties. Het ISO 45001-certificaat van Canpak Packaging geeft aan dat wij ons inzetten om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen en voortdurend de gezondheid en veiligheid van onze werknemers te behouden en te verbeteren.

Voedselveiligheidsbeheersysteem met ISO 22000

ISO 22000 is een managementsysteemstandaard die de voorwaarden bestrijkt die nodig zijn om te zorgen dat voedsel veilig is op het moment van consumptie en dat bedreigingen voor voedselveiligheid onder controle worden gehouden voor organisaties die deel uitmaken van de voedselketen. ISO 22000 is een certificaat dat we momenteel, als Canpak Packaging, hebben. Het is een internationale norm die de eisen voor het voedselveiligheidsbeheersysteem definieert.