PROCESSEN NA DE DRUK

Lamineren

Door laminering toe te passen op verschillende opties zoals E-flute, B-flute, EB-flute en CB-flute, wordt de stevigheid van de doos vergroot en wordt het gemakkelijker om zware en grote dozen te dragen en tentoon te stellen. Canpak Packaging produceert een breed scala aan producten, van enkelwandige golfkartonnen dozen tot dubbelwandige golfkartonnen dozen, en bedient veel sectoren zoals witgoedverpakkingen, huishoudelijke apparaten en technologische apparaten, dankzij het grote handelsvolume.

Snijden en vouwen

De vouw-plakmachines van Canpak Packaging stellen ons in staat om karton en golfkartonnen dozen snel en automatisch in een breed spectrum te vouwen. De vouw- en plakmachines van Canpak Packaging zijn modulair en kunnen worden aangepast aan de vouw- en plakbehoeften van onze klanten. Met 6 snijmachines en 3 vouwmachines verwerken we tegelijkertijd veel verschillende dozen in verschillende formaten en behalen we een hoge productiecapaciteit. Canpak Packaging combineert wetenschap en technologie met het ontwerp en de kracht van een dynamisch team en gebruikt verschillende toepassingen zoals scheurband of dubbelzijdige tape, afhankelijk van het type doos en de wensen van de klant. We hebben de productiecapaciteit voor zeer uiteenlopende variaties, van crash-lock bodem (snap locked) dozen tot dozen in de stijl van 1-2-3, handmatig geassembleerde dozen die het meest gebruikt worden in e-commerce, tot A-vormige dozen en 4-punts en 6-punts gelijmde dozen, die het meest worden verkozen door patisserieën en bakkerijen. Conische dozen en doosjes in de vorm van medicijnen kunnen ook door Canpak worden geproduceerd.

Draadhechting

Draadhechtingstechnologieën worden gebruikt om twee delen van dozen aan elkaar te hechten of om één zijde van de doos te sluiten. Ze worden vooral gebruikt bij grote dozen. Dankzij hechtmachines, zowel enkelhoofdig als dubbelhoofdig, kan Canpak Packaging draadhechting aanbieden afhankelijk van de behoeften van de klant.

Acetaatvenster

Een acetaatvenster wordt gebruikt om het verpakte product aan de klant te tonen. Een venster in de doos zorgt ervoor dat het product zichtbaar is zonder dat dit ten koste gaat van de stevigheid van de verpakking. Bovendien zorgt een acetaatvenster of OPP-venster ervoor dat de producten gemakkelijk te vinden zijn door klanten en winkelpersoneel bij het ordenen van de schappen. Canpak Packaging biedt verschillende vensteropties om uw producten gemakkelijker en mooier tentoon te stellen.

Verpakking en verzending

We verpakken en verzenden onze dozen in omdozen of gestapelde pallets, afhankelijk van de hoeveelheid, volgens de wensen van de klant, zodat de producten niet beschadigd raken nadat ze alle kwaliteitscontroleprocessen hebben doorstaan. Dankzij professionele medewerkers, die hun werk met liefde doen, heeft Canpak Packaging een uitgebreid wereldwijd verkoopnetwerk. Naast het intense verkoopnetwerk op de binnenlandse markt neemt het ook deel aan Europa en Istanbul met de hulp van FachPack en Eurasia Exhibitions, waardoor het een groot handelsvolume heeft bereikt.