DRANKDOZEN

Al jarenlang produceert Canpak Ambalaj met zijn ervaren personeel drankdozen in de drankindustrie, waaronder multipack dozen, alcohol dozen, wijn dozen, raki dozen, bier dozen, whisky dozen, vruchtensap dozen, turnip sap dozen en Bag-In-Box containers. We leveren zowel binnenlandse als internationale markten, variërend van Amerika tot Europa, de Balkan tot Afrika. Canpak Ambalaj heeft ook een gewenste positie bereikt in de binnenlandse markt.

De drankdozen die worden geproduceerd door Canpak Ambalaj bieden duurzaamheid met vochtbestendige kartonnen opties aan onze klanten, terwijl ze de beste oplossing bieden met hoogwaardige en superieure ontwerpen. We werken eraan om uw producten te onderscheiden in de marktconcurrentie met de beste verpakkingsmogelijkheden voor 2-pack, 3-pack, 4-pack, 6-pack en andere speciale drankgroepen. Naast de bestaande standaard verpakkingsontwerpen die door ons kunnen worden aangepast, kunnen we ook geheel nieuwe ontwerpen samen creëren.

VOEDSEL DOZEN

Canpak Ambalaj, dat een BRC-certificaat van AA-kwaliteit heeft en elk jaar wordt geauditeerd, bedient al jarenlang de voedselsector door chocoladedozen en Turkse lekkernijdozen te produceren.

FRUIT- EN GROENTEBOXEN

Gelamineerde dozen zijn tegenwoordig een must geworden voor verse en gedroogde fruit- en groentesoorten, met enkelwandige en dubbelwandige golfkartonnen dozen. Deze dozen zijn de meest gevraagde verpakkingsoplossing

PIZZA DOZEN

Canpak Packaging, dat pizzadozen produceert met hoogwaardige kleurendruk, biedt zowel ontwerpoplossingen als verschillende opties om visueel de concurrentie voorbij te streven en een bedrijfsidentiteit te verkrijgen.

CONFECTIE, BISCUITS EN CHOCOLADE DOZEN

Het punt waar de zoetwaren, koekjes en chocoladeproducten, een van de belangrijkste pijlers van de voedingssector, voor het eerst in aanraking komen met de klant op het schap, is de verpakking.