WIE WE ZIJN?

Met 20 jaar ervaring is Canpak Ambalaj een vooraanstaande producent van kartonnen dozen en verpakkingsoplossingen in Turkije. Wij leveren hoogwaardige offset bedrukte kartonnen dozen en lamineerdozen voor zowel nationale als internationale klanten. Dankzij ons geavanceerde machinepark en meer dan 200 toegewijde medewerkers hebben we een sterke positie verworven in de verpakkingsindustrie.

Onze faciliteit van 20.000m2 is gevestigd in Izmir, dicht bij de haven, wat ons een strategisch voordeel geeft voor exportactiviteiten. We bedienen klanten wereldwijd en hebben een aanzienlijk marktaandeel op verschillende continenten.

Bij Canpak Ambalaj streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met onze offset- en digitale drukmogelijkheden bieden we een breed scala aan verpakkingsoplossingen, waaronder folie met goudopdruk, reliëf, metalized film bedrukte dozen en meer. We streven ernaar om uw producten te laten opvallen en te onderscheiden van de concurrentie.

Onze diverse productlijn omvat onder andere Amerikaanse dozen (A-box), vouwdozen, automatische vultrays, bodemslot en zwaluwstaartdozen, evenals 4-punts- en 6-puntsverlijmde dozen. Met deze variëteit streven we ernaar om uw productverpakkingen uniek en onderscheidend te maken.

Canpak Ambalaj is een betrouwbare partner voor grote nationale bedrijven als het gaat om offset bedrukte verpakkingsoplossingen. Daarnaast zijn we ook een toonaangevende producent van display stands, die tegenwoordig essentieel zijn voor merkpromotie.

Wij bedienen diverse sectoren, waaronder voedsel en drank, medisch en cosmetica, witgoed en dierlijke producten. Met onze verschillende afwerkingsopties, zoals soft-touch lak, spotlak en UV-lak, voegen we visuele diepte toe aan uw producten en benadrukken we het belang van verpakking als een essentieel onderdeel van uw merkidentiteit.

Bij Canpak Ambalaj streven we naar innovatie en klantgerichtheid. Ons team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige producten die voldoen aan uw specifieke eisen en om uw bestellingen tijdig te leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw verpakkingsbehoeften kunnen vervullen.