FRUIT- EN GROENTEDOZEN

In de huidige tijd, waarin milieuvriendelijke producten populair zijn, is kartonnen verpakking de meest gewilde verpakkingsoplossing geworden voor verse en gedroogde vruchten en groenten. Kartonnen doosverpakking is nu onmisbaar geworden. Canpak Ambalaj is een van de belangrijkste producenten in ons land en produceert fruitdozen zoals abrikozenkisten en vijgenkisten, verse fruitdozen, telescopische citrusdozen, handmatig opvouwbare groentekistdozen. Door fruit- en groentekisten met kartonnen doosverpakking te maken, zorgen we niet alleen voor ventilatie van de producten, maar bieden we ook gemak aan onze klanten tijdens opslag en verzending. We bieden onze klanten visueel aantrekkelijke ontwerpen met verschillende ontwerpen in fruit- en groentekisten, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan sterke, gegolfde kartonnen doosverpakkingen.

VOEDSEL DOZEN

Canpak Ambalaj, dat een BRC-certificaat van AA-kwaliteit heeft en elk jaar wordt geauditeerd, bedient al jarenlang de voedselsector door chocoladedozen en Turkse lekkernijdozen te produceren.

PIZZA DOZEN

Canpak Packaging, dat pizzadozen produceert met hoogwaardige kleurendruk, biedt zowel ontwerpoplossingen als verschillende opties om visueel de concurrentie voorbij te streven en een bedrijfsidentiteit te verkrijgen.

DRANKDOZEN

De drinkdozen die geproduceerd worden door Canpak Packaging bieden duurzaamheid met vochtbestendige kartonnen opties, terwijl ze de beste oplossing bieden met kwaliteit en superieure ontwerpen.

CONFECTIE, BISCUITS EN CHOCOLADE DOZEN

Het punt waar de zoetwaren, koekjes en chocoladeproducten, een van de belangrijkste pijlers van de voedingssector, voor het eerst in aanraking komen met de klant op het schap, is de verpakking.