WASMIDDEL- EN REINIGINGSDOEKEN

Wij produceren en leveren detergentdozen, die een essentieel onderdeel zijn van de schoonmaaksector, zowel op de wereldwijde als lokale markt. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit voor sterke en ruime detergentdozen, en we zorgen voor gebruiksgemak door het gebruik van papieren handgrepen. Met verschillende toepassingen zoals scheurbanden en perforaties bieden we onze klanten diverse gebruiksmogelijkheden en ondersteunen we hen met nieuwe ontwerpen in de verpakkingsindustrie, zodat ze zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Met ons ervaren team zijn we een van de toonaangevende producenten van offset bedrukte dozen voor zowel detergentdozen als schoonmaakmiddelenverpakkingen.

REINIGING- EN HUISHOUDELIJKE SECTOR

Met een zeer uitgebreid assortiment aan drukmachines is Canpak Verpakking een belangrijke speler in de sector als het gaat om de productie van zware en omvangrijke witgoeddozen en technologiedozen.

DETERGENT- EN REINIGINGSKISTEN

Met de detergentdozen die we produceren voor de reinigingsmiddelen, die een belangrijke rol spelen in de schoonmaaksector, leveren we zowel op de wereldwijde als lokale markt.

SPEELGOEDDOZEN

Speelgoeddozen zijn een van de gebieden waar verpakkingen echt opvallen. De speelgoedindustrie laat zien hoe belangrijk het is om de juiste verpakking te kiezen die opvalt in de schappen en waarde toevoegt aan het product, evenals direct invloed heeft op het verkoopvolume.

RESERVEONDERDELEN DOZEN

Speelgoeddozen zijn een van de gebieden waar verpakkingen het meest opvallen. De speelgoedindustrie laat zien hoe belangrijk het is om de juiste verpakking te kiezen die opvalt in de schappen, omdat het waarde toevoegt aan het product en rechtstreeks van invloed is op de verkoopvolume.

DOZEN VOOR TECHNOLOGIEPRODUCTEN EN KLEINE HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Met de integratie van technologie in ons dagelijks leven is de verpakking van technologieproducten ook steeds belangrijker geworden.