DOZEN VOOR TECHNOLOGISCHE PRODUCTEN EN HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Met de integratie van technologische apparaten in ons dagelijks leven is de verpakking van deze apparaten ook steeds belangrijker geworden. Naast het gemak van transport in logistieke zin, is het ook belangrijk om gebruik te maken van beschermende en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat de producten onbeschadigd blijven. Televisiedozen, computerdozen, laptopdozen, telefoondozen en andere technologische dozen hebben een belangrijke plaats in de productiecapaciteit van Canpak Verpakking vanwege hun beschermende eigenschappen en het gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast produceert Canpak Verpakking ook regelmatig dozen voor kleine huishoudelijke apparaten, zoals doosjes voor keukenmachines en stofzuigers.

REINIGING- EN HUISHOUDELIJKE SECTOR

Met een zeer uitgebreid assortiment aan drukmachines is Canpak Verpakking een belangrijke speler in de sector als het gaat om de productie van zware en omvangrijke witgoeddozen en technologiedozen.

DETERGENT- EN REINIGINGSKISTEN

Met de detergentdozen die we produceren voor de reinigingsmiddelen, die een belangrijke rol spelen in de schoonmaaksector, leveren we zowel op de wereldwijde als lokale markt.

SPEELGOEDDOZEN

Speelgoeddozen zijn een van de gebieden waar verpakkingen echt opvallen. De speelgoedindustrie laat zien hoe belangrijk het is om de juiste verpakking te kiezen die opvalt in de schappen en waarde toevoegt aan het product, evenals direct invloed heeft op het verkoopvolume.

RESERVEONDERDELEN DOZEN

Speelgoeddozen zijn een van de gebieden waar verpakkingen het meest opvallen. De speelgoedindustrie laat zien hoe belangrijk het is om de juiste verpakking te kiezen die opvalt in de schappen, omdat het waarde toevoegt aan het product en rechtstreeks van invloed is op de verkoopvolume.

DOZEN VOOR TECHNOLOGIEPRODUCTEN EN KLEINE HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Met de integratie van technologie in ons dagelijks leven is de verpakking van technologieproducten ook steeds belangrijker geworden.