HOOGWAARDIG PERSPROCES

We kunnen de dozen bedrukken met zeer brede formaten, zoals witte apparaatkisten, en u voorzien van de toepassing van een soft touch vernis, hoogglans UV-vernis of selectieve UV-vernis op het oppervlak van de doos, naast watergedragen matte vernis en dispersievernis met onze geavanceerde drukmachines. We erkennen het belang van technologie in de drukindustrie, net zozeer als het visuele aspect van het ontwerp, dankzij de waardering en tevredenheidsmeldingen die we van onze klanten ontvangen. Onze geïntegreerde productiefaciliteit, uitgerust met state-of-the-art technologie, en ons machinepark, opgezet met KBA-machines van Europese oorsprong, streven ernaar om de mooiste service aan onze klanten te bieden.

Canpak Packaging beschikt over 3 moderne offsetdrukmachines. Dit zijn de KBA Rapida Offsetdrukmachine (maximale afmeting: 120 cm x 164 cm), Ultra Man Offsetdrukmachine (maximale afmeting: 110 cm x 160 cm) en Roland Offsetdrukmachine (maximale afmeting: 100 cm x 140 cm). Van deze machines is de KBA Rapida de meest prominente en grootste offsetdrukmachine ter wereld. Met een maximale drukoppervlakte van 1,20 x 1,64 m is de Rapida 164 een van de grootste offsetdrukmachines wat betreft de grootte van de laag die offset kan worden gedrukt in de markt van vandaag. Met een drukoppervlakte van meer dan 2 vierkante meter en een drukcapaciteit van 15000 lagen per uur is de KBA Rapida 164 de snelste offsetmachine in de sector per vierkante meter. Het grootste drukoppervlak en een drukcapaciteit van ongeveer 30.000 vierkante meter per uur die de Rapida 164 biedt, duiden erop dat deze machine de komende jaren ongeëvenaard zal zijn.

Als er wordt gesproken over supergroot formaat offsetdrukken, is alleen de naam KBA Rapida 164 bekend in de wereld. Sinds de komst van deze drukmachine is offsetdrukken met XXL-formaat opnieuw gedefinieerd in de hele wereld, omdat met deze machine supergroot formaat offsetdrukken mogelijk zijn, zoals XXL en nog grotere dozen, dozen voor 55-inch televisies, dubbele deurkoelkasten, supergroot formaat stofzuigers. Canpak Packaging is, dankzij deze offsetdrukmachine en machines uitgerust met technologie, een van de belangrijke producenten van witte apparaatkisten en grote huishoudelijke apparaatkisten in ons land.

Drukapparatuur van dit formaat is eigenlijk ontworpen om productiviteit te bieden bij het printen van banners en posters in grote hoeveelheden, en machines van deze grootteklasse zijn tegenwoordig nog steeds gebaseerd op veel arbeid. In de loop der jaren is naast banners en posters ook een breder toepassingsbereik ontwikkeld voor de KBA Rapida 164. Vandaag de dag wordt de Rapida 164-drukmachine gebruikt voor supergrote stands, hoogvolume verpakkingen en posterprints in onze faciliteiten. U kunt verschillende stands die we hebben geproduceerd bekijken in het menu voor displaystands.

Zilverfolie en goudfolie:

Binnen ons bedrijf bieden we productiemogelijkheden die de doosverpakking naar voren brengen in het schap, zoals goudfolie en zilverfolie. Met de folie, die tegenwoordig populair is in de doosverpakkingsindustrie, streven wij, als Canpak Packaging, er altijd naar om het perfecte resultaat te behalen voor onze klanten. De creatieve visuele effecten die worden gecreëerd door de goudfolie of zilverfolie dragen bij aan het overbrengen van de boodschap die het merk wil overbrengen door deze te versieren op de doos.

Vernis:

Vernis is een proces dat wordt toegepast op het hele kartonnen oppervlak of optioneel alleen op een deel ervan, om het kartonnen oppervlak te beschermen tegen krassen, vocht, zonlicht en wrijving. Vernis kan worden gebruikt op het hele gedrukte oppervlak of op een deel ervan. Wij, als Canpak Packaging, kunnen watergedragen matte dispersievernis en watergedragen glanzende dispersievernis aanbieden, die nodig zijn om uw doosverpakkingen te beschermen.

OPP (cellofaan) Coating:

Voor de verpakkingsvereisten van producten die over lange afstanden worden verzonden, worden gebruikt in vervuilde omgevingen, langdurig aan zonlicht worden blootgesteld en tijdens transport worden blootgesteld aan krassen, zijn er verschillen. Het karton en de doos van dergelijke verpakkingen moeten zorgvuldig worden geselecteerd en gecoat met OPP om de verpakking beter te beschermen tegen externe factoren. Wij, als Canpak Packaging, kunnen matte OPP, glanzende OPP of gemetalliseerde OPP (metallisch OPP) coatingdiensten bieden voor verschillende karton- en kartonklassen.

Gemetalliseerd OPP en UV-druk:

Geïnstitutionaliseerde bedrijven en merken streven ernaar om samen te werken met verpakkingsbedrijven om de aantrekkelijkheid van de doosverpakkingen elke dag te vergroten. Goud-/gemetalliseerd OPP en UV-druk worden veel gebruikt om een hoge kwaliteit en een elite uitstraling te verkrijgen. Eigenlijk is goud-/gemetalliseerd OPP als een dunne barrièrefolie (laag) die een unieke en superieure uitstraling geeft aan het product door de decoratieve en esthetische eigenschappen van de verpakking te verbeteren. Met UV-druk ontstaat een glanzende en heldere metallic uitstraling en zijn er verschillende voordelen:

  • Het geeft een glanzende en heldere metallic uitstraling in het schap, waardoor het de aandacht trekt van klanten.
  • Biedt weerstand tegen stralen, krassen, scheuren en andere externe factoren.
  • UV-inkten zijn milieuvriendelijk, bevatten geen oplosmiddelen en hebben vrijwel geen CO2-uitstoot.

Dergelijke verpakkingen worden voornamelijk gebruikt voor de verpakking van luxe snoepgoed, dranken en cosmetica om het concurrentievoordeel te versterken.

Reliëf en debossing:

Reliëf is een vorm van verhoogde druk. Er worden twee clichés gebruikt tijdens de productie van reliëf. Met behulp van het cliché wordt reliëf gevormd op het drukoppervlak. Het cliché dat als vrouwelijk wordt aangeduid, heeft een holle vorm, terwijl het andere cliché mannelijk wordt genoemd en verheven vormen heeft. Het karton wordt geplaatst tussen het mannelijke cliché dat zich in de drukmachine bevindt en het vrouwelijke cliché dat zich in de stansmachine bevindt. Het uitstekende cliché drukt op het andere cliché en het papier wordt reliëf gedrukt. Reliëf wordt meestal gecombineerd met goudfolie of zilverfolie, en er worden driedimensionale aantrekkelijke afbeeldingen gecreëerd op de druk.