GELAMINEERDE DOZEN

Dit zijn dozen die de voorkeur hebben voor zware producten die extra stevigheid vereisen. De meest gebruikte golfsoorten zijn E- en B-golven. Er zijn ook opties voor dubbelwandige dozen, zoals EB-golf en CB-golf, voor de verpakking en het vervoer van grote en zware producten. Naast microgolf dozen produceert Canpak Packaging, dat ook ervaring heeft met dubbelwandige dozen, dozenverpakkingen voor grote verpakkingsmaterialen zoals witgoeddozen, technologische apparatuurdozen of verwarmingsdozen met behulp van een superbrede offset-drukpers. Ons bedrijf, dat solide en praktische oplossingen biedt in doosverpakkingen, is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van grote bedrukte doosverpakkingen in Turkije en is al vele jaren de belangrijkste leverancier van grote technologische en witgoedgroepen in ons land.

Golfkartonnen verpakkingen worden voornamelijk gebruikt voor toepassingen zoals dozen voor middelzware winkelproducten, voedsel- en drankdozen, consumentengoederendozen, industriële dozen, beschermende dozen, postdozen (vracht). Het litho-gelamineerde drukproces begint met het afdrukken van meerkleurige afbeeldingen met offset lithografie op gecoate papiersoorten.

Vervolgens worden de bedrukte lagen gelamineerd op golfkartonnen vellen, uitgesneden met snijmallen en tenslotte worden de dozen gevouwen en gelijmd om de definitieve vorm aan de doos te geven. Dit proces wordt gebruikt om dozen te creëren met fotografische afbeeldingen. Een consistente hoge kwaliteit van de afbeeldingen is zeer belangrijk voor een consistente product- en merkperceptie. Litho-gelamineerde dozen worden vaak gekozen door markten die een hoogwaardig merkimago en stevigheid vereisen, zoals elektronica, entertainment, farmaceutica en dranken.

Bij Canpak Packaging streven we ernaar om uw verpakkingsbehoeften voor gelamineerde dozen beter te begrijpen en u de meest geschikte oplossingen te bieden, en tegelijkertijd toegevoegde waarde te bieden aan uw producten terwijl we geavanceerde service niveaus handhaven op het gebied van doosproductie. Als Canpak Packaging analyseren we vele aspecten van uw bedrijf om de meest geschikte golfkartonnen verpakkingstoepassing te bepalen die voldoet aan uw behoeften voor transport, opslag, marketing, demonstratie en heropslag van uw producten. Vervolgens helpen we u bij het maken van de juiste productselectie om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van toeleveringsketen en drukwerk. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor maatoplossingen.