SPEELGOEDDOZEN

Speelgoeddozen behoren tot de gebieden waarbij verpakkingsdozen echt op de voorgrond treden. De speelgoedindustrie, waarbij de verkoopvolumes rechtstreeks worden beïnvloed door verpakkingsdozen, toont aan hoe belangrijk de juiste verpakkingsdoos is op het schap en hoeveel toegevoegde waarde deze biedt aan het product. Bij Canpak Verpakking streven we ernaar om zowel milieuvriendelijke productie te waarborgen als de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te ondersteunen door altijd innovatief te zijn in ons verpakkingsontwerp. Van pluchen speelgoeddozen tot LEGO-dozen, bieden we kleurrijke offset bedrukte speelgoeddozen in verschillende ontwerpen, dankzij ons deskundige team en een machinepark dat is uitgerust met geavanceerde technologie. Deze verpakkingen trekken niet alleen de aandacht van kinderen, maar ook van volwassenen.

REINIGING- EN HUISHOUDELIJKE SECTOR

Met een zeer uitgebreid assortiment aan drukmachines is Canpak Verpakking een belangrijke speler in de sector als het gaat om de productie van zware en omvangrijke witgoeddozen en technologiedozen.

DETERGENT- EN REINIGINGSKISTEN

Met de detergentdozen die we produceren voor de reinigingsmiddelen, die een belangrijke rol spelen in de schoonmaaksector, leveren we zowel op de wereldwijde als lokale markt.

SPEELGOEDDOZEN

Speelgoeddozen zijn een van de gebieden waar verpakkingen echt opvallen. De speelgoedindustrie laat zien hoe belangrijk het is om de juiste verpakking te kiezen die opvalt in de schappen en waarde toevoegt aan het product, evenals direct invloed heeft op het verkoopvolume.

RESERVEONDERDELEN DOZEN

Speelgoeddozen zijn een van de gebieden waar verpakkingen het meest opvallen. De speelgoedindustrie laat zien hoe belangrijk het is om de juiste verpakking te kiezen die opvalt in de schappen, omdat het waarde toevoegt aan het product en rechtstreeks van invloed is op de verkoopvolume.

DOZEN VOOR TECHNOLOGIEPRODUCTEN EN KLEINE HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Met de integratie van technologie in ons dagelijks leven is de verpakking van technologieproducten ook steeds belangrijker geworden.