KARTONNEN DISPLAYS

STANDS EN TAFELVERPAKKINGEN We produceren displaystands in verschillende stijlen die onmisbaar zijn geworden voor de campagnes van grote merken. Displaystands spelen een effectieve rol bij het vergroten van het marktaandeel van merken en worden tegenwoordig beschouwd als een van de belangrijkste reclamemiddelen in supermarkten en winkels. Displaystands zijn het juiste materiaal om campagneboodschappen van merken over te brengen en worden ook geproduceerd om producten buiten het schap te presenteren en te verkopen. Canpak Ambalaj is een toonaangevend bedrijf in de productie van displaystands en levert ook displaystands aan het buitenland volgens internationale productienormen.

Onze verpakkingen:

  • Eenvoudig op te zetten: Ze zijn eenvoudig en snel op te zetten met minimale inspanning.
  • Gemakkelijk te identificeren: Dankzij een schoon en opvallend ontwerp kunnen ze gemakkelijk worden gevonden door het personeel in de supermarkt.
  • Gemakkelijk te openen: Ze kunnen gemakkelijk worden geopend in de supermarkt en bieden een hoge duurzaamheid tijdens de toeleveringsketen.
  • Gemakkelijk te plaatsen op het schap: Ze kunnen gemakkelijk op het schap worden geplaatst en zorgen voor een optimale benutting van de schapruimte.
  • Gemakkelijk op te merken: Ze vallen gemakkelijk op bij klanten.
  • Gemakkelijk te recyclen: Ze worden geproduceerd met een milieuvriendelijk productieproces en zijn volledig recyclebaar.

 

Shelf-Ready Packaging (SRP):

De presentatie van een product speelt een belangrijke rol in marketing. Shelf-Ready Packaging (SRP) heeft als primaire doel het beschermen van het product tegen externe factoren, maar wordt tegenwoordig ook gebruikt als een instrument om marketingactiviteiten te verbeteren en de verkoop te stimuleren. Verpakking is een van de meest effectieve aankoopbeslissingsinstrumenten. SRP zorgt ervoor dat uw producten naar de winkel worden gebracht en dat ze netjes op het schap worden geplaatst. Bij Canpak Ambalaj ontwerpen we alle SRP-verpakkingen met het oog op de toeleveringsketen en de plaatsing op het schap, en we bieden ze aan met sterke visuele codes die de klant aanspreken.

Tafel- / Set-topstand:

Dit is een standmodel dat is ontworpen om producten op tafel te presenteren. Naast staande standmodellen biedt Canpak Ambalaj ook verschillende ontwerpen van tafel- en set-topstandmodellen die dienst doen in diverse sectoren.

Poelstandaard:

 De poelstandaard is een model waarbij uw producten aan de eindgebruiker kunnen worden gepresenteerd zonder ze in elkaar te hoeven zetten. Het is een geschikt standmodel als het te presenteren product een onregelmatige geometrische vorm heeft. Een van de voordelen van dit model is de eenvoudige installatie. Poelstands worden geproduceerd met behulp van de offsetdruktechniek om levendige en opvallende kleuren te verkrijgen. Ze worden ook beschermd met een laminering.

Eenvoudig op te zetten standaard

Het eenvoudig op te zetten standaardmodel springt in het oog vanwege de minimale inspanning en korte installatietijd tijdens de installatie. Bij de productie van eenvoudig op te zetten standaards worden standbevestigingen gebruikt. Met behulp van deze bevestigingen kan de gebruiker de stand snel opzetten. Dit model wordt geproduceerd met behulp van de offsetdruktechniek om levendige en opvallende kleuren te verkrijgen. Het wordt beschermd met een laminering om de stand te beschermen.

Vooraf gevulde standaard

Het vooraf gevulde standaardmodel wordt voornamelijk gekozen vanwege het feit dat het de mogelijkheid biedt om het product samen met de stand te verzenden, zonder dat er aparte verzendingshandelingen nodig zijn. In dit standmodel hoeft de eindgebruiker het product niet apart te plaatsen, waardoor tijdverlies wordt voorkomen. Dit model wordt geproduceerd met behulp van de offsetdruktechniek om levendige en opvallende kleuren te verkrijgen. Het wordt beschermd met een laminering om de stand te beschermen.

Opvouwbare standaard

Het opvouwbare standaardmodel zorgt ervoor dat producten vanuit verschillende hoeken beter zichtbaar zijn. Doordat de te tonen producten duidelijk zichtbaar zijn, trekt het de aandacht van de eindconsument. Vanwege de verschillende plankdieptes in het opvouwbare standaardmodel kunnen producten in verschillende maten en hoeveelheden worden tentoongesteld. Dit model wordt geproduceerd met behulp van de offsetdruktechniek om levendige en opvallende kleuren te verkrijgen.